Hotell Tobago


Sandy Point Hotel - Njut av er vistelse


Faciliteter

Välkommen till Sandy Point Hotel, beläget direkt vid det Karibiska havet. Hotellet erbjuder massor av sol, rymliga lägenheter, vacker trädgård och en underbar omgivning. Vår målsättning är att göra er Tobagovistelse till ett minne för livet.

På Sandy Point Hotel finns ett 50-tal rum och lägenheter fördelade på tre separata byggnader. Lägenheterna ligger i byggnaderna Trini Wing och Main side och rummen ligger i byggnaden Pool side.

Observera att även om det inte går sena flyg till/från Tobago bör det påpekas att flygbuller från intilliggande flygplats kan uppfattas störande.

Faciliteter 

  • Wi-Fi vid restaurangen och vid allmänna utrymmen
  • 2 pooler
  • 2 jacuzzis
  • Solstolar
  • Rhum punch party en gång/veckan
  • Tvättmöjligheter
  • Parkering
  • Gratis transport till vackra stranden Pigeon Point

Restaurang
Vår restaurang Steak & Lobster Grill är en utomhusrestaurang som har ett av de bästa lägena på ön med det Karibiska havet som en magnifik kuliss. Oavsett om ni har besökt Tobago tidigare eller om detta är första gången kommer ett besök på Steak & Lobster Grill att väcka era smaklökar och tillfredsställa de mest kräsna besökare. Maten är kort och gott superb. Restaurangen är populär bortom de egna hotellgästerna och kön till att få ett bord kan ibland bli lång. Det gäller framförallt under högsäsong och vi rekommenderar större sällskap och familjer att förboka. Till högsäsong räknas jul, nyår och februari som är karnevalsperiod på Tobago. Det kan ibland ta lång tid att få maten serverad på restaurangerna på Tobago, varför vi rekommenderar att man inte är alltför hungrig när man sätter sig till bords.

Bröllop
Drömmer ni om att gifta er barfota på en vit sandstrand omgiven av vajande palmer eller i en lummig tropisk trädgård? Tobago är omgärdat av vackra stränder med klart vatten, unik regnskog, vänliga människor och härlig musik. Det är den perfekta platsen för romantik och bröllop. Låt oss hjälpa er med den viktigaste resan i ert liv!
Ni bestämmer själva om ni vill gifta er på stranden eller i vår trädgård. Vi samarbetar med välrenommerade bröllopskoordinatorn Tobago Weddings. I vårt grundpaket ingår följande: Vigselförrättare, brudbukett, äktenskapsbevis och champagne.
Vi kan också hjälpa er med fotograf, bröllopstårta, musik och mycket mer, dock till en extra kostnad. Välkomna att kontakta oss för mer information om våra bröllopspaket. 

Utflykter
Tobago marknadsförs främst som en sol- och stranddestination. Även om detta delvis är korrekt, har Tobago så mycket mer att erbjuda. Vår personal hjälper er gärna med information om alla de aktiviteter som kan göras, vilket bland annat inkluderar hästridning, kite surfing, dykning, vandring i regnskogen, mountainbike, golf, djuphavsfiske, ö-tur och mycket mer.

På Tobago finns ett brett utbud av restauranger och sevärdheter. Vi rekommenderar våra gäster att utforska vår vackra ö och besöka några av de restauranger och sevärdheter som finns runt ön.

Läs mer om vår underbara ö under på tobagoresor.se.

Om ni har ett specifikt intresse och vill förboka är ni välkomna att kontakta oss för mer information.